(910) 605-0382 » Prezentare Generala Servicii consultanta ISO

Servicii pentru firme - Certificare, implementare ISO, managementul mediului

SMS Business Center, cu o experienta de aproape un deceniu in domeniile certificare ISO, consultanta ISO, implementare ISO, pentru standardele ISO 9001, EN 16001, OHSAS 18001, ISO 14001, va pune la dispozitie serviciile:

  • Consultanta ISO 9001 pentru sistem de management al calitatii -evaluare, pregatire, constructie, implementare, audit ISO 9001 : 2001
  • 720-393-2194 pentru sistem de management al mediului - evaluare, pregatire, constructie, implementare, audit ISO 14001 : 2004
  • Consultanta HACCP, ISO 22000 pentru sistem de management al sigurantei alimentare - evaluare, pregatire, constructie, implementare, audit HACCP, ISO 22000
  • Consultanta ISO 17025 pentru sistem de management pentru competenta laboratoarelor de verificari si etalonari - evaluare, pregatire, constructie, implementare, audit ISO 17025
  • Consultanta ISO 15189 pentru sistem de management pentru competenta laboratoarelor medicale - evaluare, pregatire, constructie, implementare, audit ISO 15189
  • Consultanta OHSAS 18001 pentru sistem de management al sigurantei si sanatatii organizationale -evaluare, pregatire, constructie, implementare, audit OHSAS
  • Consultanta ISO 27001 pentru sistem de management pentru securitatea informatiei - evaluare, pregatire, constructie, implementare, audit ISO 27001
  • Asistenta la auditul de certificare
  • Servicii post certificare si mentenanta
  • Cursuri de calificare Auditori Interni pentru sisteme de Management- desfasurate sub patronajul TUV Austria

Consultanta, implementare si certificare ISO

De 6 ani am incercat sa gasim cele mai bune variante pentru clientii nostri, oferind servicii de cea mai bunã calitate şi la un PRET CORECT.

Conditiile actuale ale pietei, impun de cele mai multe ori, obtinerea certificarii in cel mai scurt timp si cu un efort minim din partea clientului. De aceea serviciile de consultanta oferite de SMS BUSINESS CENTER iti vor permite certificarea sistemelor de management intr-un timp scurt si cu un efort financiar minim.

CULEGEM DATELE » ELABORAM DOCUMENTATIA » TE INSTRUIM » CERTIFICARE GARANTATA!!!

Oferta ISO Online, ISO 9001 Oferta ISO Online, ISO 9001 Oferta ISO Online Oferta ISO Online
ISO Online Pas 1 ISO Online Pas 2
   
(706) 593-2967 ISO Online Pas 4
   
586-371-4652

CALITATE
Exista un principiu fundamental care ar trebui urmat de fiecare companie, indiferent de domeniul de activitate sau de nivelul ei: "Calitatea merita intotdeauna tot efortul". Pentru succes calitatea este primordiala, in special din perspectiva concurentei de pe piata. Astfel ca, toate companiile ar trebui sa verifice cum ar putea sa pastreze standardele de calitate la cel mai inalt nivel! Certificarea sistemelor international de management, plecand de la implementarea cerintelor standardelor nationale si internationale are un rol deosebit de important pentru a obtine Management Total al Calitatii.

Culegem datele necesare pentru implementare ISO
Imediat dupa semnarea contractului un consultant tehnic te va contacta. Pentru a reduce timpul si efortul depus de tine, va trebui sa completezi doar niste chestionare de evaluare initiala. Acestea vor fi folosite de catre consultant pentru elaborarea documentatiei

Elaboram documentatia aferenta

(manual, proceduri, instructiuni)
In baza informatiilor primite de la tine elaboram manualul si procedurile Acestea iti vor fi trimise pe mail, alaturi de instructiuni, explicatii si recomandari

Te instruim (instructiuni de lucru si pregatirea pentru certificare)
Consultantul iti va detalia toate informatiile de care ai nevoie pentru a trece auditul de certificare.
Te va instrui sa faci auditul intern, actiuni corective si preventive

Iti oferim asistenta la auditul de certificare
! Nu e obligatoriu, dar noi ne-am gandit ca ar fi util ca la auditul de certificare, consultantul sa-ti ofere suport.
Iti va fi mult mai usor sa raspunzi cerintelor emise de auditori pe tot parcursul auditului.

Cea mai noua stire

Rolorand Import Export Cluj Napoca 2013-12-15

Am finalizat cu succes implementarea sistemului integrat de management ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, in cadrul Rolorand Import Export Cluj Napoca.

Afla mai multe in sectiunea Noutati
Consultanta, implementare si certificare ISO

Globalizarea economica, presiunea pietei, concurenta mereu in crestere a dus la dezvoltarea sistemului de management1 precum este precizat si de catre Organizatia Internationala de Standardizare (ISO) .
Obtinerea certificarii ISO este un proces important pentru sporirea increderii clientilor, ai viitorilor parteneri de afaceri, inclusiv a institutiilor financiare si legale, în capacitatea sa de a furniza servicii si produse de înalta calitate.
Decizia de partimen si certificare ISO, a unui sistem de management al calitatii2 este a companiei respective, fara ca normele legale in vigoare sa impuna acest lucru. Piata, însa, cu siguranta le va obliga, daca vor sa îsi mentina un nivel crescut de performanta prin certificarea companiei de catre un organism de certificare.
Chiar daca organismele de certificare ISO nu pretind sa apeleze la firme de consultanta ISO pentru implementare, o firma de consultanta este fara indoiala cea mai in masura pentru asistenta in implementare a unui standard ISO, prin asistenta specializata oferita de personal cu experienta in etapele de certificare ISO pentru o companie.

Experienta si pregatirea celor care se ocupa de implementarea stadardelor ISO, din cadrul firmelor de consultanta, specializati strict pentru implementare de astfel de sisteme de management scuteste companiile de multa munca in plus, de timp pierdut si mai mult de atat de posibilitatea unui insucces in momentul aplicatiei pentru certificare ISO.
Consultanta ISO in procesul de certificare este o activitate vitala în proiectele de modernizare si ajuta organizatiile sa raspunda oricarei cerinte venite din partea organismelor de certificare internationale.
Compania SMS Business Center ofera servicii de consultanta în pregatirea organizatiilor pentru certificare pe standardele ISO, astfel incat procesul de implementare si obtinere a certificatului ISO sa fie cat mai facil, cu costuri materiale si umane minime.
Prin serviciile de consultanta pentru certificare oferite de SMS Business Center va puteti implementa in cadrul companiei dumneavoastra ISO 9001, ISO 14001, ISO 15189, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 22000/HACCP.
Va stam la dispozitie pentru orice intrebari si nelamuriri in legatura cu procesul ce consultanta in domeniul certificarii ISO, cat si al etapei de implementare a standardelor de certificare ISO.

___________________________________________________
1. Sistem: ansamblu de elemente corelate sau în interacţiune prin care se stabilesc politica şi obiectivele şi se realizează acele obiective. Un sistem de management al unei organizaţii poate include diferite sisteme de management cum sunt: un sistem de management al calităţii, un sistem de management financiar sau un sistem de management de mediu.
2. Sistem de management al calităţii: sistem de management prin care se orientează si se controlează o organizaţie în ceea ce priveşte calitatea.

Testimoniale

DAS Engineering Grup
DAS Engineering Grup, recunoaste meritele deosebite ale SMS Business Center, in implementarea sistemului integrat de management, conform cu ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001. Prin urmare, ca recunoastere a profesionalismului si a rezultatelor exceptionale, recomandam SMS Business Center tuturor companiilor care doresc implementarea sistemelor internationale de management.
Ing. Stoica Alexandra
Administrator 7759992249

Consultantul tau pentru relatii cu clientii

617-482-6446, Tel. 0735-154771

4022650476