Comenzi rapide și info la: 
0727.641.920
După ora 18:00 ne puteți contacta pe
WhatsApp la
0727.641.920

Lipitoarea medicinală București tratează astmul

Lipitoarea medicinală este dispozitivul biologic

Lipitoarea medicinală București tratează astmul

Lipitoarea medicinală este dispozitivul biologic care urcă pe podium în privința vechimii în medicină. Printre indicațiile de tratament se află și t

Lipitoarea medicinală București tratează astmul

Lipitoarea medicinală este dispozitivul biologic care urcă pe podium în privința vechimii în medicină. Printre indicațiile de tratament se află și tulburările respiratorii precum: astm. Află în cele ce urmează cum se ameliorează boala și ce acțiune au lipitorile.

Acțiunea terapeutică a lipitorilor are la bază trei factori. În primul rând, lipitoarea mușcă punctele reflexogene alese de medic sau de dumneavoastră. În al doilea rând, lipitoarea introduce în sânge saliva care conține o gamă de sub

Acțiunea terapeutică a lipitorilor are la bază trei factori. În primul rând, lipitoarea mușcă punctele reflexogene alese de medic sau de dumneavoastră. În al doilea rând, lipitoarea introduce în sânge saliva care conține o gamă de substanțe active din punct de vedere fiziologic, acțiune care conduce la normalizarea procesului patolo

Acțiunea terapeutică a lipitorilor are la bază trei factori. În primul rând, lipitoarea mușcă punctele reflexogene alese de medic sau de dumneavoastră. În al doilea rând, lipitoarea introduce în sânge saliva care conține o gamă de substanțe active din punct de vedere fiziologic, acțiune care conduce la normalizarea procesului patologic. În al treilea rând, lipitoarea realizează descărcarea mecanică a sângelui.

În timp ce lipitoarea își face o revenire treptată între medici și farmacisti, și-a stabilit o poziție de sine, în chirurgie și traumatologie, departamentele reparatorii. Astfel, la 100 de ani dupa ce au dispărut din arsenalul terapeu

În timp ce lipitoarea își face o revenire treptată între medici și farmacisti, și-a stabilit o poziție de sine, în chirurgie și traumatologie, departamentele reparatorii. Astfel, la 100 de ani dupa ce au dispărut din arsenalul terapeutic, intervențiile chirurgicale sunt din nou ajutate de lipitori medicinale, pentru a preveni conges

În timp ce lipitoarea își face o revenire treptată între medici și farmacisti, și-a stabilit o poziție de sine, în chirurgie și traumatologie, departamentele reparatorii. Astfel, la 100 de ani dupa ce au dispărut din arsenalul terapeutic, intervențiile chirurgicale sunt din nou ajutate de lipitori medicinale, pentru a preveni congestia venoasa. Lipitorile medicinale sunt folosite pentru a ajuta la replantare de organe, degete, urechi precum și în grefe de piele, resorbția de hematoame sau în caz de congestie venoasă de diverse origini.

Lipitoarea medicinală este o minune a naturii. Cum poți avea atât de multe efecte benefice și peste 100 de enzime active? Un efect surprinzător are în centru un ultrasunet biologic intermitent. Hai să aflăm ce reprezintă și cu

Lipitoarea medicinală este o minune a naturii. Cum poți avea atât de multe efecte benefice și peste 100 de enzime active? Un efect surprinzător are în centru un ultrasunet biologic intermitent. Hai să aflăm ce reprezintă și cum vindecă corpul.

Lipitoarea medicinală este o minune a naturii. Cum poți avea atât de multe efecte benefice și peste 100 de enzime active? Un efect surprinzător are în centru un ultrasunet biologic intermitent. Hai să aflăm ce reprezintă și cum vindecă corpul.

previous arrow
next arrow
Slider

Comandă Lipitori

Online sau telefonic

riparial

Aici puteti comanda Lipitori Medicinale de cea mai buna calitate. Comenzile se pot face direct pe site sau telefonic.

Cursuri

Cursuri de Hirudoterapie

CURS HIRUDO

Lipitori.ro organizeaza cursuri introductive de Hirudo Terapie. La aceste cursuri se invata aplicarea Lipitorilor medicinale, metode, detalii, etc.

Aplicare Lipitori

Lipitoril Medicinale

AplicaRE   

Informatii despre aplicarea Lipitorilor Medicinale in diferite patologii. Informatii generale.

Cosmetice

Produse cosmetice

(833) 213-1430

Produsele cu extras din lipitori medicinale sunt foarte eficiente si sunt o buna inlocuire a tratamentului cu lipitori, chiar daca nu este la fel de eficienta.

Misiunea Noastră

Lipitori.ro

Servim România din 2007
De-a lungul anilor, oamenii din societatea "modernă" au uitat multe lucruri vechi care au fost utile și simple. Odată cu dezvoltarea industriei farmaceutice (extrem de profitabilă), societatea noastră a exclus din viață metode foarte eficiente, simple și cel mai important - metode de tratament cu efecte adverse minime sau chiar inexistente.

Misiunea noastră este de a înarma oamenii cu metode de întreținere a unui nivel superior de sănătate fără a consuma nenumarate produse farmaceutice cu foarte multe efecte adverse. Mai simplu spus, misiunea noastra este de a vă arăta că există și altceva decât pastile și de a vă arăta că să fii sănătos este mai simplu și mai ieftin decat credem.

În acest sens obiectivul nostru este de a promova și de a aduce înapoi una din cele mai vechi și cele mai eficiente metode de tratament și anume Hirudo Terapia (sau cum se cunoaște în popor - tratamentul cu lipitori medicinale).

Promovarea și RE-răspândirea acestei metode străvechi de tratament din Egiptul antic este obiectivul nostru primar.

De ce să aleg Hirudo Terapia?

  • Tratament fără operație
  • Rezultate excepționale după primele ședințe
  • Fără efecte adverse
  • Cea mai simplă metodă de a te menține sănătos
  • Detoxifierea ficatului
  • Regenerare a organelor
  • Metodă testată mii de ani

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Lipitori.ro

swage bolt

Comandați Lipitori Medicinale

Se pot aplica acasă
Lipitorile medicinale au fost folosite în Egiptul antic in majoritatea tratamentelor. Evidențe de utilizare a Hirudo terapiei se pot găsi pe pereții piramidelor din Egipt și este una din cea mai veche metodă de tratament cunoscută. 

Gel Hirudo

Gel cu extract din Lipitori Medicinale
(678) 873-8713

Cremă Anti rid

Dr. Nikonov
O cremă anti-îmbătrânire, cu o mare putere de pătrundere în structura celulară a tenului având un puternic efect de lifting. Potrivit pentru ten matur și lipsit de fermitate. Crema conține substanțe active din lipitori medicinale, extract de trandafir chinezesc, aur, ulei de avocado, masline și unt de shea, precum vitaminele E si C. Toate acestea ajută la reducerea semnelor de oboseală de la nivelul pielii, făcându-l tonifiat și elastic, pentru a elimina ridurile, hidrata tonusul pielii, pentru a Ã®mbunătăți fluxul sanguin din țesuturi și uniformiza tenul. Crema protejează pielea împotriva factorilor din mediul agresiv extern.

Loțiune cosmetică

Dr. Nikonov

Crema Antonina

Dr. Nikonov
Crema "Antonina" este fabricată folosind complexul bioactiv de substanțe din lipitori medicinale HM1. Combinația de ulei de măsline și karite are ca rezultat o listă impresionantă de proprietăți utile. Hidratează pielea pentru o lungă perioadă de timp, aprovizionează cu substanțe nutritive, ajută la refacere și regenerează metabolizmul pielii, ajută la normalizarea microcirculației de sânge și îmbunătățește fluxul limfatic, prevenind astfel îmbătrânirea pielii.

Partenerii și Prietenii noștri

Ți se pare interesantă Hirudo Terapia?

Acum te poți înscrie la cursul de Hirudo Terapie și să înveți mult mai multe lucruri despre aeastă metodă extraordinară de tratament.